Capital Value

Capital Value is specialist op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt en zorgvastgoedmarkt. Wij leveren transactie- taxatie- en adviesdiensten aan beleggers, corporaties, ontwikkelaars, banken en zorginstellingen.

Een gedreven en professioneel team

Wij werken met het grootste team op de woningbeleggingsmarkt, een mooie mix van young professionals en ervaren adviseurs en taxateurs. Onze bedrijfscultuur is informeel. We werken veel samen, de lijnen zijn kort en we helpen elkaar. We onderscheiden ons door een persoonlijke en proactieve aanpak, waarin we altijd op zoek zijn naar de kansen.

Actuele marktkennis en een uitgebreid netwerk

We hebben een uniek netwerk in binnen- en buitenland van actieve marktpartijen en stakeholders. Naast kennis uit onze dagelijkse transactie- en taxatiepraktijk beschikken we over een schat aan marktkennis door voortdurend onderzoek te doen naar de ontwikkelingen in de markt. Ons dataplatform research.capitalvalue.nl is daar een voorbeeld van.

Heb jij de ambitie om door te groeien tot vastgoedprofessional?

Dan komen we graag met je in contact. Speciaal voor young professionals ontwikkelden wij de Capital Value Academy, waar aandacht is voor de ontwikkeling van zowel hard als soft skills. Je krijgt vanaf je eerste dag een mentor en loopt direct mee met bestaande projecten om te leren hoe verkoopprocessen of taxatieopdrachten conform het protocol van Capital Value worden uitgevoerd. Wij leren daarbij ook graag van jou! Neem voor meer informatie contact met ons op.

  • Branche: Woningbeleggingen, taxaties, zorgvastgoed
  • Kantoor locaties: Utrecht , Amsterdam en Eindhoven
  • Aantal werknemers ± 65 werknemers
  • Studieachtergrond: HBO en WO studies in de richtingen vastgoed, makelaardij, economie, bedrijfskunde, finance en Sociale Geografie & Planologie.

CONTACT INFO

  • Contact: Marjolein Boerkamp
  • E-mail: [email protected]
  • Adres: Maliebaan 85, 3581 CG Utrecht
  • Telefoon: 030 72 71 700

Capitalvalue zomerfeest 2023

Company

Capital Value

Sector

Real Estate Services

Region

Amsterdam
Utrecht

Work at Capital Value

See all jobs