Egeria

SAMEN DURVEN BOUWEN

Investeringsmaatschappij Egeria participeert al meer dan twintig jaar in gezonde, goed geleide Nederlandse ondernemingen of ondernemingen met een Nederlandse connectie. Naast de deelnemingen in Egeria Private Equity Funds heeft Egeria een Evergreen portefeuille (Egeria Evergreens) en een aantal deelnemingen in beursgenoteerde bedrijven (Egeria Listed Investments). De vastgoedactiviteiten zijn samengebracht in Egeria Real Estate Investments en Egeria Real Estate Development.

Egeria is onafhankelijk, investeert voor langere termijn en bouwt, samen met de managementteams en partners, onafgebroken aan haar investeringen.

Egeria gelooft in samen durven bouwen. Samen met onze eigen mensen, samen met het management van onze portefeuillebedrijven en samen met ons netwerk van industrie-experts om zo groei en duurzame waardeontwikkeling te realiseren. We maken ambitieuze doelstellingen concreet, besluiten zo snel mogelijk en leggen daarmee vandaag al de eerste steen, niet morgen.

Egeria Private Equity Funds investeert in bedrijven met een ondernemingswaarde tussen de 50 en 350 miljoen euro, waarbij het uitgangspunt is dat het management van een portefeuillebedrijf mede-eigenaar is. Daarbij moet een bedrijf groeipotentieel hebben en actief zijn in een markt met aantrekkelijke perspectieven.

Het management van de portefeuillebedrijven onderneemt en heeft de dagelijkse leiding. Egeria is een actieve partner die versnelling mogelijk maakt samen met een Raad van Commissarissen die over specifieke industrie expertise beschikt. Wederzijds respect en vertrouwen zijn daarbij vanzelfsprekend.

De professionals van Egeria ondersteunen het management van de portefeuillebedrijven met betrekking tot allerhande zaken. Denk hierbij aan:

  • Fungeren als klankbord bij het bepalen van de strategische richting en prioriteiten
  • Bieden van hands-on ondersteuning bij het laten groeien en verder professionaliseren van de organisatie.
  • Realiseren van (internationale) acquisities en grootschalige investeringen.
  • Beschikbaar stellen van additioneel kapitaal en het realiseren van financiering voor verdere groei.
  • Delen van best practices op Human Capital, commercieel, operationeel, juridisch, fiscaal en financieel gebied.

Onderdeel worden van Egeria?

Werken bij Egeria betekent werken in een succesvolle en ambitieuze omgeving. Egeria werkt binnen al haar disciplines met hoogopgeleide ondernemende medewerkers die samen successen mogelijk maken. We hebben een continue focus op leren en ontwikkeling en zorgen voor de beste omstandigheden voor onze medewerkers.

Egeria is doorlopend op zoek naar ambitieuze professionals. Solliciteren voor een vaste positie of stage lopen in het investment team van Egeria? Stuur een e-mail inclusief cijferlijsten en cv naar Willemijn van Hövell ([email protected]), Human Capital Manager.

Company

Egeria

Sector

Private Equity

Region

Amsterdam

Work at Egeria

See all jobs