Holland capital

Holland Capital

Over Holland Capital

Holland Capital, opgericht in 1981, is een van de eerste onafhankelijke participatiemaatschappijen in Nederland. Wij investeren al bijna 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in kansrijke Nederlandse MKB-ondernemingen met groeiambitie. Met een heldere investeringsstrategie spelen wij in op meerjarige trends in aantrekkelijke groeimarkten, waarbij wij ons focussen op Healthcare en Technology. Ons ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is en streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met de management teams, met het gezamenlijke doel om optimale groei te realiseren. We worden hierbij ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers in Healthcare en Technology.

De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in meer dan 140 deelnemingen. Momenteel hebben we ca. EUR 250m onder beheer. Onze fondsen komen voornamelijk van institutionele investeerders, ervaren ondernemers uit de Healthcare en Technology sector, alsmede family offices.

De cultuur bij Holland Capital is professioneel, ondernemend, ambitieus en open. Ons hechte team bestaat uit 22 jonge, ondernemende proactieve professionals die hard werken, maar daarnaast ook regelmatig leuke dingen met elkaar doen. Zo sluiten we de week altijd af met een borrel bij onze stamkroeg DOK en laat onze personal trainer ons eens per week alle hoeken van de gym zien!

Heb je interesse in de carrièremogelijkheden bij Holland Capital of wil je meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen met Thomas Hubert (+31646442611– [email protected]).

Kijk voor meer informatie over Holland Capital en onze portfolio ondernemingen op onze site: www.hollandcapital.nl

Company

Holland Capital

Region

Amsterdam

Sector

Private Equity

Work at Holland Capital?

See all jobs