JLL

Jll logo positive 10 29mm rgb (1)

JLL

We shape the future of real estate for a better world. JLL's doel is vandaag belangrijker dan ooit. Samen de toekomst van vastgoed vormgeven waarmee we bouwen aan een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving.

Over de hele wereld creëert JLL renderende mogelijkheden en inspirerende ruimtes waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Wij adviseren eigenaren, gebruikers en investeerders in commercieel vastgoed in een groot aantal sectoren. Van technologische startups tot multinationals; onze klanten omvatten het bankwezen, energie, gezondheidszorg, rechten, biowetenschappen, productie en technologie.

JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers. In Nederland werken wij met ruim 250 ambitieuze professionals vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag. Bij JLL staat een persoonlijke benadering centraal. Je doet bij ons zaken met een persoon en niet met een bedrijf. Als je bij ons werkt leer je iedere dag van onze experts, maar kun je ook genieten een verse lunch, een barista en een wekelijkse vrijmibo.

Ben jij ambitieus en wil jij werken in het vastgoed? Bekijk onze vacatures hier of lees meer over JLL op onze website jll.nl.

Company

JLL

Sector

Real Estate Services

Region

Amsterdam

Work at JLL

See all jobs