Annexum

Innovatief in vastgoed, toonaangevend in beleggingen

Annexum is sinds 2000 een toonaangevende speler op de beleggersmarkt, gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en managen van hoofdzakelijk vastgoedbeleggingsproducten. Van supermarkt tot woning tot kantoor, met 25 beleggingsfondsen heeft Annexum vastgoed dat past bij ieder vermogen. De door Annexum geselecteerde vastgoedobjecten bevinden zich op goede locaties met kwalitatief goede huurders. Annexum is gevestigd in het World Trade Center van Amsterdam.

Onze mensen

Het team van Annexum bestaat uit professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, over een unieke match van kennis en ervaring beschikken. De mensen van Annexum vormen het hart van het bedrijf, waarbij teamgeest, motivatie, persoonlijke ontwikkeling en een informele werksfeer centraal staan.

Kandidaten

Wij zijn altijd op zoek naar commerciële talenten en vastgoedspecialisten. Wil je graag werken in een klein team bij een dynamische organisatie? Kom dan snel kennismaken.

Blijf op de hoogte

Wil je meer weten over Annexum? Neem dan zeker eens een kijkje op www.annexum.nl. Of volg ons op social media, zoals Twitter, Linkedin en Facebook.

Company

Annexum

Sector

Real Estate Services

Region

Amsterdam

Work at Annexum

See all jobs