Captin

Bedrijfsbeschrijving

Captin is dynamische Fintech met een rijke historie!  Wij zijn momenteel het grootste gereguleerde beursplatform van Nederland (MTF) en werken hard om deze positie verder te verstevigen.

Daarnaast zijn wij de dé financiële specialist op het gebied van medewerkersparticipaties. Wij zijn voor onze klanten een One-Stop-Shop. Wij ondersteunen bedrijven met de invulling van hun medewerkersparticipatieplannen, adviseren HR-afdelingen over de uitvoer van deze plannen en begeleiden participanten in deze plannen.

Alle competenties voor de succesvolle uitvoering van medewerkersparticipatieplannen onder één dak. Een klein team van jonge professionals gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Captin1

Onze Cultuur

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Qua cultuur fuseren we de klassieke 5-star-servicebenadering met de dynamiek van een Fintech onderneming. We streven dagelijks naar het leveren van een “5 star service” voor onze klanten en werken we hard om onze groei-ambities waar te maken.

We borgen kwaliteit betrouwbaarheid van onze dienstverlening en verkennen mogelijkheden om onze klanten beter en efficiënter van dienst te zijn.

Dit alles doen we als gereguleerd beursplatform onder toezicht van AFM en DNB dat voor ons de nodige kansen met zich meebrengt.

captin2

Overig

Handelsplatform voor niet-beursgenoteerde financiële instrumenten

Voor niet-beursgenoteerde ondernemingen en fondsen exploiteert Captin een handelsplatform waardoor efficiënte en transparante handel in diverse financiële instrumenten mogelijk is. Beleggers, zoals familieleden, leden, medewerkers en derden worden daardoor in staat gesteld te participeren in het eigen vermogen (aandelen) of het vreemde vermogen (obligaties) van de uitgevende instelling. Ondernemingen en fondsen verkrijgen via het handelsplatform toegang tot de kapitaalmarkt en de mogelijkheid tot verhandeling van financiële instrumenten. De markt via Captin is flexibel in te richten op een manier die past bij de uitgevende onderneming of het fonds, zoals een aantal vaste handelsmomenten per jaar. Captin bedient ondernemingen en fondsen vanaf 5 mln. euro aan financiële instrumenten en voert het volledige operationele beheer uit.

Captin3

Management- en medewerkersparticipatie

Voor ondernemingen die hun medewerkers financieel willen laten participeren in het kapitaal verzorgt Captin het volledige beheer van participatieregelingen voor management en medewerkers. Dit doet Captin voor beursgenoteerde ondernemingen en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Klanten van Captin belonen hun medewerkers met bijvoorbeeld aandelen of opties en/of geven medewerkers de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te participeren in het eigen vermogen (aandelen) of het vreemd vermogen (obligaties) van de onderneming.

Captin B.V. beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming voor het exploiteren van een multilaterale handelsfaciliteit, het ontvangen en doorgeven van orders en het uitvoeren van orders. Captin staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) en staat geregistreerd in het register van de AFM.

Captin4

Company

Captin

Sector

Fintech

Region

Amsterdam

Work at Captin

See all jobs