Confinant

Confinant

Moderne (accountants)organisatie met niche focus.

Confinant is een moderne boetiek accountants- en adviesorganisatie gespecialiseerd in de financiële sector. Wij combineren kennis en ervaring met een persoonlijke, doelgerichte en heldere aanpak. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van jaarrekening controles en aanverwante dienstverlening en zijn gespecialiseerd in organisaties actief binnen de sectoren Investment Management, Private Equity, Venture Capital, Fintech, Hospitality en Vastgoed. Hierbij richt Confinant zich op organisaties die een sterke groei doormaken. Confinant beschikt over een vergunning voor het verrichten van wettelijke jaarrekening controles.

Wat biedt Confinant voor jouw ontwikkeling?

  • Een veelzijdige werkomgeving met afwisselende werkzaamheden (audit en transactie gerelateerde dienstverlening);
  • Een unieke locatie in de binnenstad van Amsterdam;
  • Directe begeleiding door ervaren collega’s, vaak partners zelf;
  • Ruimte voor zelfontplooiing;
  • Een hecht team en een uitstekende, collegiale sfeer;
  • Brede cliëntenpakket binnen de veeleisende financiële sector;
  • Ondersteuning in je persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

Wil jij op geheel eigen (moderne) wijze impact maken binnen de accountancy branche en bij onze cliënten, dan bieden wij deze mogelijkheid. Met jouw eigen persoonlijkheid en vaardigheden kun je waarde toevoegen bij elke opdrachtgever en aan onze organisatie. Want of je nu als werkstudent of medewerker aan de slag gaat, bij Confinant tel je vanaf dag één mee!

Interesse?

Wij zijn ten allen tijden op zoek naar zelfbewuste nieuwe collega’s. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden als werkstudent om een aantal uur in de week aan de slag te gaan bij Confinant of direct solliciteren? Neem dan gerust contact op met een van onze partners, zie voor contactgegevens: www.confinant.nl of stuur een mail naar [email protected] om een afspraak te maken voor een kennismaking en een kop koffie bij ons op kantoor.

Company

Confinant

Region

Amsterdam

Sector

Accountancy

Work at Confinant?

See all jobs