Guidon Groep

Wil jij je ontwikkelen tot een échte gids voor de ondernemer en diens onderneming? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Voor onze collega’s van de Guidon Groep, bestaande uit Actan, Sophista en Twine, staat de ondernemer voorop. Als financiële gids staan wij onze mooie klanten bij in hun mooie ondernemersreis. Van de start tot het eind: als steun en toeverlaat denken we mee met kwalitatief hoogwaardige, creatieve en praktische adviezen. Door de hechte samenwerking binnen de groep kunnen we onze klanten op vele vlakken ontzorgen, maar leren we vooral ook heel veel van elkaar.

Want het mooie aan deze gidsrol, is dat er altijd ruimte is voor ontwikkeling. Hoe snel jij je ontwikkelt heb je zelf in de hand. Wat wij je kunnen beloven is dat je al snel zelf verantwoordelijkheid krijgt, goede begeleiding en soft skill trainingen in onze eigen Guidon Academy. Op onze kantoren in Hoofddorp en Alkmaar heerst een informele sfeer, met leuke borrels, sportieve activiteiten en frequente personeelsuitjes.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan met ons in gesprek! Of kijk alvast voor meer informatie op https://guidongroep.nl/werken-bij/.

Company

Guidon Groep

Sector

Accountancy

Region

Alkmaar

Work at Guidon Groep

See all jobs