IBS Capital Allies

Werken bij IBS

Liefde voor beleggen? Echte betrokkenheid bij klanten? Opgerolde mouwen? Dat zijn goede uitgangspunten om bij IBS te komen werken.

Wij zijn een ondernemend en divers team van financiële professionals, onafhankelijk van grote instellingen en aandeelhouders. Bij ons vind je een levendige combinatie van kennis, ervaring en veelbelovend jong talent. Collega’s die het verschil willen maken, verhalen brengen die kleur geven aan onze dienstverlening. Dit zorgt voor een open en eerlijke cultuur waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bindt, is het streven naar succes. Dat doen we samen, als bondgenoten met elkaar en met onze relaties. We groeien snel en dat schept regelmatig ruimte voor nieuwe collega’s.

Wil jij onze klanten en jezelf verder brengen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in ondernemende professionals met een eigen verhaal. Onze Manager HR Marije Bot kan je vertellen welke mogelijkheden er zijn. Neem gerust contact met haar op via [email protected].

Wil je stage lopen bij IBS?

IBS heeft doorlopend stageplaatsen voor financieel-economisch talent, bij voorkeur master studenten. Wil je dicht op het vuur zitten en samen met je collega’s een bijdrage leveren aan succesvolle beleggingsstrategieën? Ook dan kun je contact opnemen.

Company

IBS Capital Allies

Sector

Asset Management

Region

Amsterdam

Work at IBS Capital Allies

See all jobs