NewPort Capital

NewPort Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij die zich focust op investeringen in Nederlandse mid-market bedrijven met een bewezen track record, stevig groeipotentieel en een sterk en ambitieus management team.

Het kapitaal van de huidige fonds, NewPort Buyout Fund I & II Coöperatief U.A. (EUR 240 miljoen), is bijeengebracht door een combinatie van succesvolle Nederlandse ondernemers en family offices alsmede een aantal institutionele beleggers uit zowel Europa als Noord-Amerika, aangevuld met het NewPort team. Met meer dan 100 ondernemers uit ruim 25 verschillende sectoren aan haar zijde is NewPort oprecht een ondernemende en betrokken investeerder. De kracht van NewPort is het brengen van strategische, financiële en operationele expertise, een uitgebreid netwerk en groeikapitaal.

Onze focus

NewPort Capital is geïnteresseerd in samenwerking met gemotiveerde en betrokken managementteams van succesvolle Nederlandse ondernemingen in het middensegment.

Het profiel van dit soort ondernemingen wordt vaak gekenmerkt door een solide marktpositie, onderscheidend vermogen en aanwezig groeipotentieel. Dit kan zowel autonome als acquisitieve (buy & build) groei zijn, nationaal en internationaal. Het team van NewPort Capital heeft ruime ervaring in het ondersteunen van managementteams bij het realiseren van groei en waardecreatie.

Wij richten ons op investeringen in meerderheidsbelangen in bestaande Nederlandse (vaak internationaal opererende) middelgrote ondernemingen actief in de maakindustrie, zakelijke- en financiële dienstverlening alsmede de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze bedrijven hebben typisch een jaarlijkse operationele winst tussen EUR 2 tot EUR 7 miljoen.

Voor meer informatie over onze participaties, team en focus kijk op: www.newport.capital

Company

NewPort Capital

Sector

Private Equity

Region

Amsterdam

Work at NewPort Capital

See all jobs