OC&C

OC&C Strategy Consultants is terug! Het team van 45 consultants legt zich puur en alleen toe op strategieadvies en beantwoordt daarmee de meest complexe vragen op het gebied van bedrijf-, overname- en portfoliostrategie. Vanuit het Groothandelsgebouw in Rotterdam adviseren wij cliënten in een veelvoud aan sectoren, van participatiemaatschappijen tot bedrijven in detailhandel, dienstverlening, technologie en logistiek. Samenwerking met de andere 11 OC&C-kantoren wereldwijd wordt vaak gezocht om de meest interessante cliënten te bedienen en consultants de beste leerervaring te bieden.

OC&C kenmerkt zich door een open, eerlijke en directe cultuur binnen het kleinschalige karakter van ons kantoor. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid vanaf dag 1; niet alleen in het projectwerk maar ook om onze firma verder te bouwen. Wij zijn de challengers in de strategiemarkt, waardoor we innovatief moeten zijn, een ondernemende insteek van onze medewerkers verwachten en ons focussen op het bieden van de meest passende leeromgeving voor strategisch talent.

Wie zoeken wij?

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Je onderscheidt je als toptalent dat door je bijzondere achtergrond op een unieke manier naar vraagstukken kan kijken.

Carrièremogelijkheden

Een carrière binnen OC&C Strategy Consultants is geënt op continue groei als strategieconsultant en als persoon. Je start als Associate Consultant met het leren van het vak en het vinden van je plek in een internationale firma. De carrièrestappen daarna brengen je uiteindelijk naar de rol als Partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt. Je wordt ondersteund door continue feedback, specifieke (internationale) trainingen, hulpvaardige collega’s en uitwisselingen met onze cliënten of zusterkantoren.

Kennismakingsmogelijkheden

Voor je daadwerkelijk bij ons komt solliciteren, is het goed om een beeld te vormen van het werk bij OC&C en voornamelijk haar mensen. OC&C organiseert zelf regelmatig eendaagse Strategy Course’s en meerdaagse Business Courses. Voor veel andere inhousedagen kun je je opgeven via je studie- of studentenvereniging. Kijk voor alle kennismakingsmogelijkheden op de website.

Vacatures

Wij zijn doorlopend op zoek naar afgestudeerden voor een vaste positie als Associate Consultant. Zit je in of begin je bijna aan je masteropleiding, dan kunnen we een plek bieden als Associate Intern of Research Intern. Meer informatie vind je op onze website.

Contactgegevens

010-2175555
[email protected]
www.occstrategy.com/nl

Company

OC&C

Sector

Consultancy

Region

Rotterdam

Work at OC&C

See all jobs