PGGM

Wie zijn wij?

PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Wij beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers met een beheerd pensioenvermogen van zo’n 200 miljard euro voor ruim 2,6 miljoen deelnemers. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Wat bieden wij?

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Je krijgt volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen en waarde te creëren. Samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur met respect voor mens en omgeving en bieden je werk dat er toe doet.

Wie zoeken wij?

In de voortdurend veranderende pensioenwereld en een dynamische financiële sector zoeken wij getalenteerde studenten en young professionals die samen met ons het verschil willen maken. Wij bieden traineeships, uitdagende startersfuncties en leerzame afstudeer- en werkervaringsstages.

Geïnteresseerd?

Kijk op www.werkenbijpggm.nl voor meer informatie, (afstudeer)stages en vacatures. Niets gevonden? Maak dan een jobalert aan voor vacatures in de toekomst, waardoor je continu op de hoogte blijft van nieuwe vacatures. Of volg ons op LinkedIn en Business Talent Network

Company

PGGM

Sector

Asset Management

Region

Zeist

Work at PGGM

See all jobs