Supreme Valuation and M&A

Wie wij zijn

Supreme is een jonge en energieke boutique, gespecialiseerd in valuation en M&A-consultancy. Met onze hands-on-mentaliteit en toewijding zorgen wij voor transparante en duidelijke rapportages, en voor advies van de hoogste kwaliteit. Onze kernwaarden zijn focus, resultaat, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Wat wij doen

Ons advies op maat heeft betrekking op bedrijfswaarderingen, fusies en overnames. Supreme verschaft inzicht bij strategische beslissingen, zoals de aan- of verkoop van een bedrijf, bij aandelenoverdracht of bij geschillen. Ook voeren wij waarderingen uit in het kader van financiële verslaggeving en maken we diepte-analyses van ondernemingen, industrieën, markten en concurrentie. Tot slot begeleiden we volledige fusie- of overnametrajecten. Van een eerste waarde-indicatie tot de laatste handtekening.
Als boutique opereren we in een dynamische wereld waarin klanten uit alle sectoren proactiviteit en snelheid verwachten èn vinden. Om aan deze verwachtingen te voldoen investeren wij graag in de ontwikkeling van jong talent!

Kansen voor jou

Ben je op zoek naar verantwoordelijkheid, vertrouwen en individuele groei? Ben je zowel goed met cijfers als sociaal onderlegd? Dan vind je bij ons de ideale werkomgeving! Wij bieden vanaf dag één verantwoordelijkheid voor jouw eigen projecten. Dit is dan ook de kans om valuation- en M&A-projecten van a tot z mee te maken. Ons team met korte lijntjes zorgt voor veel flexibiliteit en invloed op de koers van een jong en dynamisch bedrijf waarin iedereen gehoord wordt.

Zie jij jezelf ontwikkelen in deze omgeving waar snel geschakeld wordt?

Neem dan zeker een kijkje op www.supremevma.nl, bekijk onze vacatures hieronder of neem contact op via [email protected].

Company

Supreme Valuation and M&A

Sector

Corporate Finance
M&A

Region

Amsterdam

Work at Supreme Valuation and M&A

See all jobs